Sun2.18 Mon2.19 Tue2.20 Wed2.21 Thu2.22 Fri2.23 Sat2.24
Performance Ride Charlotte 8:30 AM 45 minutes
Charity Ride Linda 9:30 AM 60 min
Full Body Blast Linda 10:30 AM 45 min
 
Performance Ride - Power Hour Susan 8:30 AM 60 minutes
Performance Ride Linda 9:45 AM 45 minutes
Small Group Personal Training Sherif 9:45 AM 60 minutes
Rockin' Bod Linda 10:45 AM 30 minutes
Full Body Blast Carla 5:30 PM 45 min
Performance Ride - Power Hour Ralph 6:30 PM 60 minutes
 
Performance Ride Marty 6:30 AM 45 minutes
Full Body Blast Susan 8:30 AM 45 min
Rhythm Ride - Power House Charlotte 9:15 AM 60 minutes
cancelled Nadine 6:00 PM (45 min)
Killer Core Nadine 6:45 PM 15 minutes
 
Performance Ride - Power Hour Susan 8:30 AM 60 minutes
Performance Ride Linda 9:45 AM 45 minutes
Small Group Personal Training SSusan 9:45 AM 60 minutes
Rockin' Bod Linda 10:45 AM 30 minutes
Full Body Blast Carla 5:30 PM 45 min
Performance Ride - Power Hour Paul 6:30 PM 60 minutes
 
Performance Ride Marty 6:30 AM 45 minutes
Full Body Blast Susan 8:30 AM 45 min
Performance Ride - Power Hour Linda 9:15 AM 60 minutes
Power Yoga Kristi 10:30 AM 60min
Rhythm Ride Charlotte 6:00 PM 45 min
Killer Core Charlotte 6:45 PM 15 minutes
 
Performance Ride Valerie 8:30 AM 45 minutes
Performance Ride Linda 9:30 AM 45 minutes
Small Group Personal Training SCarla 9:45 AM 60 minutes
 
Performance Ride Linda 8:30 AM 45 minutes
Full Body Blast Susan 8:30 AM 45 min
Performance Ride W Susan 9:30 AM 45 minutes
Power Yoga Kristi 10:30 AM 60min